Sztárok

Lebuktatta magát Szabó Zsófi pasija

Az egykori Fradi-vezér biztonsági öv nélkül kocsikázott kedvesével a pesti éjszakában. A szabálysértő autózgatásról készült felvételt pedig az interneten is közzétette. Szabálysértés miatt eljárás is indulhat ellene – írja a Bors.

Lebuktatta magát Szabó Zsófi pasijaBerki Krisztián mellőzte a biztonsági öv használatát, amikor a Story-gáláról hazafuvarozta párját a Bentley-jével. Az éjszakai autózgatásról videofelvétel is született barátnője, Szabó Zsófi jóvoltából, aki nemcsak a havas körutat örökítette meg, hanem a bekapcsolt biztonsági öv nélkül vezető kedvesét is. „Egy luxusautóm van, amiben állítható a biztonsági öv magassága” – védekezett a volt Fradi-vezér. A neten közzétett videó tanúsága szerint a volán mögött ülő Berkin – akit egy baleset okozása miatt a napokban jelentettek fel – nem látható semmiféle bekapcsolt biztonsági öv – állítja a bulvárlap. Szabó Zsófi – aki már odaköltözött Berkihez – mindenesetre kitart szerelme mellett. „A múltban történtekhez nincs közöm, de mindenben a párom mellett állok” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top