Sztárok

Csúcsra jutott VV Vera

Az érzékeny lelkű lány a pornófilmjével akár a szakma rangos díját is bezsebelheti – írja a Bors. Ha kijön a villából, a szexiparban könnyen el tudna helyezkedni, hiszen már most kapkodnak érte.

Csúcsra jutott VV VeraPornó-Oscarra jelölték Verát, akinek néhány perces próbafelvételével – amellyel milliókat kaszál a forgalmazó – máris sikerült a csúcsra törnie. „Több kategóriában lehet indulni a pornó-Oscar-díjért, az egyik az év legbotrányosabb filmje. Valószínűleg Verát éri a megtiszteltetés, mert ehhez hasonló nem történt tavaly” – mondta Tomor András. A pornóproducer szerint nagyon tehetséges a villalakó, szerinte Vera „élvezettel és odaadással végezte a dolgát a castingon”. Ha úgy dönt, hogy szeretné folytatni az ipart – a szakma legalábbis erre biztatja –, Tomor mindenképpen tenne neki ajánlatot, akárcsak korábban a németországi erotikashow-ban dolgozó VV Szandika. Mindenesetre Veronikához hasonlóan az RTL Klubot megfenyegető VV Éva is dedikáltatni szeretné a saját DVD-jét Verával, amint kijön a villából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top