Sztárok

Az utolsó drámai fotó Whitney Houstonról

Amikor csütörtökön délután lencsevégre kapták az erősen ittas Whitney Houstont, még senki nem gondolta, hogy ezek lesznek az utolsó felvételek az egykori díváról.
Az utolsó drámai fotó - további képek itt
Az utolsó drámai fotó – további képek.

Senki sem így szeretne emlékezni rá. De sajnos ki kell mondani, hogy a 48 évesen, tragikusan fiatalon elhunyt énekesnő halálához a mértéktelen drog- és alkoholfogyasztás vezetett. Komoly problémái voltak, sokszor könyörgött segítségért, de amikor megkapta, pár nap után visszatért a függőségeihez. Elveszítette a kapcsolatot a külvilággal, a saját lányával. Szeretnénk úgy emlékezni rá, mint a 90-es évek nagyszerű dívájára, de nem lehet elfelejteni, hogyan épült le teljesen az egykori szupersztár.

Halála előtt két nappal Whitney Houston egy hollywoodi éjszakai bárban szórakozott. Amikor elhagyta az épületet, zavarodott volt és erősen ittas, csak árnyéka volt egykori önmagának. Odabent még próbált énekelni, de beszámolók szerint mára a hangját is elveszítette. Mindenki tudta, hogy baj van, de senki nem tudta megfékezni az önpusztításban. Pedig elnézve a képeket, asszisztensek, barátok, testőrök vették körül. Aggódtak érte, hiszen már az elmúlt két évben többször került az énekesnő kórházba. Romlott az egészsége, bajok voltak a tüdejével, a szívével. Viszont Whitney nem hallgatott senkire. Ő már feladta. 

Emlékezzünk rá így
Emlékezzünk rá így!

Egyelőre nem tudni, mi okozta az énekesnő halálát. Édesanyja állítja, pár órával a halála előtt beszélt vele, és teljesen tiszta volt a hangja. A menedzserei cáfolják a tényt, hogy öngyilkos lett volna. „A nagy visszatérést tervezte” – mondják. Csakhogy ez a visszatérés nem jött be. Botrányai miatt a fellépései rendre kudarcba fulladtak. Hogy túllőtte magát, vagy az elmúlt húsz év romboló életvitele vezetett a halálához, igazából nem fontos. Próbálunk nem így emlékezni rá, ahogyan a hírességek többsége is teszi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top