Sztárok

Milliókat követelnek a magyar zenésztől

Felszámolási eljárás is indulhat Dobrády Ákos ellen, ha nem fizet. Több mint 1 millió forintot kellene visszatérítenie, mivel – a csekély nézőszámra hivatkozva – nem lépett színpadra tavaly nyáron – írja a Blikk.

Bebukhatja a cégét a TNT énekeseFelszámolási eljárást indíthatnak Dobrády Ákos és testvére, Zsolt cége ellen, ha nem vállalják a tavaly nyáron elmaradt kiskunfélegyházi koncertjük következményeit. A strandot üzemeltető Kiskun Szabadidő és Sport Kft. ugyanis perre vitte a dolgot, és a bíróság jogerős határozata szerint a Dobrády testvéreknek vissza kell fizetniük a 875 ezer forintos fellépti díjat és a körülbelül 1 millió forintra rúgó eljárási díjat. Amennyiben nem fizetnek, felszámolási eljárást indítanak a cégük, a Seven Music Record Kft. ellen. Dobrády egyébként arra hivatkozva mondta le a fellépését – a fellépti díj kézhezvétele után fél órával –, hogy csekély a nézőszám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top