Sztárok

Milliomossal jár Kiss Ramóna

Csupán másfél évig élvezte a szinglik életét a Barátok közt sztárja. Az új párja egy igazi ász, hiszen egy pókermilliomos iránt lobbant szerelemre, akivel akár Las Vegasba is eljuthat – írja a Blikk.

Bepasizott Kiss RamónaÚjra szerelmes Kiss Ramóna. A 27 éves színésznő Tóth Richárdban, Magyarország talán legjobb pókeresében találta meg a párját. Ramóna másfél évvel ezelőtt szakított akkori kedvesével, a focista Tóth Norberttel, azóta pedig nem alakított ki komoly kapcsolatot, bár tavaly nyáron a Forma–1-es Bruno Sennával boronálták össze. A 32 éves Tóth Ricsi a Pokerstars profi játékosaként sokat utazik a nagyvilágban, hamarosan Madridban, Berlinben, majd Monte-Carlóban indul versenyen, nyáron pedig Las Vegasban tölt el több hetet is. A politológusként végzett fiatalember – akinek korábban hosszú ideig Polgár Krisztina szépségkirálynő volt a kedvese – eddig élő versenyeken nagyjából 1,5 millió dollárt, azaz 330 millió forintot keresett. „Így igaz, egy párt alkotunk” – kommentálta szűkszavúan a kapcsolatukat a sorozatszínésznő, aki mellesleg egy jól menő rendezvényszervező céget vezet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top