Sztárok

Így néznek ki az RTL eltűnt sztárjai – fotó

Ahogyan arról a Nők Lapja Café elsőként beszámolt: régi villalakók térhetnek vissza a VV-villába hétfőn. Van, akit már 5 hónapja nem láttunk, most csapatostul támadnak.

Az összes kiesett villalakó „dörömböl” a luxusbörtön ajtaján. Türelmetlenül várják, hogy hétfőn visszatérhessenek régi barátaikhoz néhány napra. „Ahogy visszaköltözünk, azonnal klikkesedni fogunk, Seherezádé Eszterrel, Annamarival esetleg Gergővel. Csaba pedig Dyával, Verával, velem és Fecóval, a többiek meg Attilával. Aztán be is indulnak majd a veszekedések” – ecsetelte a Borsnak Shadi.

Annamari beszólásai, Kinga hisztijei mellett bizonyára Gergő érkezése is okoz néhány kellemetlen percet Sehinek. Péternek valószínűleg Cristofellel lesz pár vitája, elég lesz csak Veronika nevét felemlegetniük, az ő szerelmi háromszögük is tartogat tisztázni valót. A legtöbben egyébként Verát szeretnénk kikészíteni, igaz, az sem biztos, hogy ő még villalakó lesz hétfőn, hiszen vasárnap Attilával megy párbajozni.

Így néznek ki az RTL eltűnt sztárjai - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top