Sztárok

Szexi fotók Tatár Csilláról

A műsorvezetőnő magáncélra készíttetett egy pikáns fotósorozatot. Az apropó csupán az, hogy jelenleg nagyon boldognak érzi magát, és sikerült végre elfogadnia a külsejét is – írja a Bors.

Szexi fotók Tatár CsillárólTatár Csilla úgy döntött, frissíti fotógyűjteményét, hiszen legutóbb hat évvel ezelőtt készített róla Nánási Pál egy profi portfóliót. „Boldog vagyok, minden kerek, és sikerült magamat teljesen elfogadnom” – indokolta a fotózást. Csillát ugyanis – akit pedig az egyik legcsinosabb tévésnek tartanak – sokáig zavarta, hogy nem olyan sovány, mint a modellek, sőt a széles csípőjével sem volt kibékülve. Szerinte egy-egy ilyen profi fotózáson egy teljesen más nőt varázsolnak belőle, és számára nagyon jó érzés azt évek múlva is visszanézni. A műsorvezetőnő ugyan kapott már felkéréseket férfimagazinoktól, hogy mutassa meg a bájait, azonban egytől egyig elhárította az ajánlatokat. „Soha nem fogok levetkőzni. Ezek a fotók sem a nyilvánosságnak készültek, hanem kettőnknek. Gábor már látott egy-két képet, és nagyon tetszettek neki” – mondta el Csilla, aki reméli, hogy férjével a következő, hat év múlva „esedékes” újabb fotózáson már az időközben születendő két gyermekével áll kamera elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top