Sztárok

Fordulat: VV Attila ellen fordult Kinga

Úgy tűnik, Kinga már végképp Attila ellen fordult, és már most ellátja tanácsokkal ellene a frissen kiválasztott Fecót.

Fordulat: VV Attila ellen fordult KingaAz elmúlt hetek párbajai előtt a Való Villa kiválasztottjai egyre tanácstalanabbul töltötték a kihívást megelőző időszakot: barátaik nagy része már játékon kívül volt, alig tudták kinek kiönteni a szívüket, magukra maradtak a felkészüléssel.

Seri Verával kötött szövetséget, Attilának nem maradt, aki elmondja a kortesbeszédet, Fecónak viszont minden volt villalakó az ölébe hullott a játék utolsó, egyben az ő első párbaján. A hétfői kiválasztás után kisebb tömeg verődött össze körülötte, Kingával, Dyával és Csabával gyorsan félre is vonultak a nyugiszobába.

A nagy érzelmi töltésen túl jó tanácsokkal is ellátták őt: a hisztijeiről elhíresült szőke lány úgy buzdította, mintha háborúra készítené. „Szívasd mind a kettőt!” – kiabálta. Attila egyelőre nem tudja, mi zajlott a háta mögött, de a kertben arra a következtetésre jutott, hogy Fecó a fülénél fogva fogja kirángatni őt párbajra. És láthatóan egyáltalán nem nyugodt a párbaj kimenetelét illetően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top