Sztárok

Kizárhatják Serit a játékból?

Rájár a rúd VV Sehire. Sorban veszítettek a párbajon azok, akiket visszavárt.

Kizárhatják Serit a játékból?A mellette lévő fekhelyet már kiesőágynak keresztelték a többiek, mert senki nem tért vissza a barátai közül, akik egymás után mellette aludtak. Most pedig a végjátékban még újra meg kell vívnia a visszaköltözött Gergővel a csatáit.

Az „alfahím” nem mulaszt el egy alkalmat sem, hogy élesen kiossza a még mindig csalódott lányt, Seherezádé pedig már ott tart, hogy legszívesebben pofon vágná őt. „Még felképelni sem tudtam. Sajnálom, de megtettem volna, kijárt volna neki” – kommentálta a riportszobában legutóbbi vitájukat.

Bár Gergő most már csak vendégségben van a villában, nem feszélyezi a konfliktus, és az sem, hogy befolyásolja-e a viszonyuk a játék kimenetelét. Seri még néhány napig kénytelen lesz uralkodni az indulatain, különben az utolsó napokban idő előtt lenne kénytelen elhagyni a játékot. Persze az is lehet, hogy a szavazók még inkább melléállnak majd, hogy kárpótolják megrázkódtatásokért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top