Sztárok

Eddig 1,5 millióba került VV Sehi

A valóságshow szenvedélyes nőjére sokat költenek a családtagok, barátok. A mozgósított hozzátartozók, ismerősök körülbelül négyezer SMS-t küldtek, hogy a párbajon felülkerekedhessen Kingán – írja a Bors.

Eddig 1,5 millióba került VV SehiSeherezádé édesanyja korábban nem is gondolt arra, hogy költenie kell szavatokra annak érdekében, hogy a lánya bennmaradhasson a villában. Ám amikor már élesre fordultak a dolgot, és jött a párbaj, Ditti – aki korábban VV Gergőnek is beszólt – mindent bevetett annak ellenére, hogy viszonylag szerény körülmények között él a kisfiával. Nemcsak kampányolni kezdett Sehiért – ha már a villa alfahímje ezt nem tette meg –, hanem az egész családját, sőt a tartalékait is mozgósította. Ugyan ő is küldött SMS-t, de rájött, hogy ez kevés, ráadásul nem engedhette meg magának, hogy százezreket költsön rá. „Izzítottam a családot, még a legtávolabbi rokonokat, a barátokat is, hogy küldjék az SMS-t” – árulta el. A számítása szerint az körülbelül 4 ezer szavazatot jelentett a párbajon, amelynek összege mintegy 1,5 millióra rúg. A pénzköltésnek pedig meg is lett az eredménye, hiszen Sehi alaposan legyűrte Kingát a megmérettetésen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top