Sztárok

VV Sehi anyja kipakolt

A szülőkre is kihat Seherezádé és Gergő villabeli konfliktusa. Ahogy gyermekek, úgy szinte borítékolható, hogy az édesanyák sem lesznek legjobb barátok.

VV Sehi anyja kipakoltVV Sehi édesanyja telefonon mondta el véleményét Gergőről és a kialakult helyzetről a BeleValó című műsorban. Lánya ugyanis ismét összeveszett Gergővel. Ezúttal azon, hogy együtt menjenek-e a villán kívüli kalandra. Ismét válogatott szitokszavakkal bombázták egymást.

Sehi édesanyja a késő esti műsorban elmondta: nagyon nehezen viseli, ahogy Gergő beszél a lányával, bár szerinte már kölcsönösen alázzák egymást a fiatalok. „Azok után, ahogy a lányommal viselkedett, ebből már soha nem lesz kapcsolat, sem kint, sem bent. A villa után barátok lesznek, de semmi több” – vélekedett a mama.

A gyerekek közötti feszültség egyébként kivetődik a szülőkre is. Utoljára a VV-bokszgálán láthattuk „együtt” Sehi-mamát és Gergő-mamát. A két anyuka csak a gála végén, a ruhatárban fogott kezet, és egy kölcsönös „gratulálok” után mindketten más-más irányba indultak tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top