Sztárok

Védőnő fecsegte ki Király L. Norbi titkát!

Király L. Norbi és kedvese gyermeket várnak. A pár egyelőre szerette volna titokban tartani a nagyszerű hírt, de mint kiderült, egy hozzájuk közel álló, egészségügyben dolgozó mesélt örömükről. Nem ők az egyetlenek, akik így jártak: korábban Dundika terhességéről és Dobó Kata gyermekének neméről is közvetlen környezetükből szivárgott ki az információ.

Már nemcsak külföldön, hanem itthon is érdemes odafigyelni rá, hogy sehol semmit ne áruljunk el, ha ismertek vagyunk! Legalábbis akkor, ha nem szeretnénk, hogy az kiszivárogjon. Néha azonban óhatatlan, hogy a nagy titkok világot lássanak, a celebek is járnak ugyanis kórházba, orvoshoz, vagy éppen szépítkezni.  Király L. Norbi és kedvese egyelőre szerette volna titokban tartani a nagy hírt, de az egyik közeli egészségügyi alkalmazott illetéktelennek mesélt az X-faktoros apaságáról. Az énekes, bár a hírt végül megerősítette, nyilatkozni azóta sem szeretne, annyira kibukott lelepleződésükön. Majka és Dundika azonban ma már csak nevetnek azon, amikor először hívta fel őket újságíró azzal a kérdéssel, hogy igaz-e, hogy jön a baba? Pedig Majoros Peti is letagadta ekkor még, hogy az egykori playmate gyermeket vár tőle. A magyarázat nagyon egyszerű, az első három hónapban senki sem szereti a közeli családtagokon kívül mással megosztani a hírt, ugyanis ez az időszak döntő a baba fejlődése szempontjából, hiszen ilyenkor alakulnak ki a magzat szervei.

 

Védőnő fecsegte ki Király L. Norbi titkát!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top