Sztárok

VV Attila elárulta, mit takar a tetoválása

Végre megtudtuk, miért csináltatta jellegzetes tetoválását a VV-győztes Attila, aki amúgy egy percet sem aludt az éjjel...

VV Attila elárulta, mit takar a tetoválása„Amíg nem kapom meg a lakást, addig gyakorlatilag hajléktalan vagyok, nem tudom, a következő napokban hol fogok aludni” – mondta hétfő reggel VV Attila, a Morningshow-ban Sebestyén Balázséknak. A beszélgetésbe ugyanabban a ruhában érkezett, amiben a párbajon volt, nem aludt egy percet sem, hajnalig beszélgettek az ismerősökkel, most kezdi ízlelgetni a visszajelzéseket, az emberek véleményét és a győzelmet is.

„Régen, valamikor éveken keresztül ilyen voltam, amilyennek most láttok, nem egy új arcom ez, hanem a régiről hullott le valami” – válaszolta a kérdésre, hogy milyen változásokon ment keresztül a villában.

A nyereményt még csak most kezdi felfogni, „eléggé viccesnek tűntem volna, ha elkezdtem volna bőgni, mint egy óvodás – mondta –, de a végén megszakadt valami, az tény, állni alig bírtam a lábamon”.

Végre elárulta azt is, mit rejt a karján lévő tetoválás: „Egy gyerekkori hülyeséget takar, a haverommal Hobo Blues Band-dalszöveget tetováltattunk magunkra.”  A következő egy-két hétben egyébként nem akar komoly dolgokra még gondolni sem, úgy tervezi, ad magának időt észhez térni, a csajozás pedig egyelőre szintén nincs ellenére, mert van mit bepótolnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top