Sztárok

VV Attila: A villa visszaadta az életemet

Bevadult füstgép, csillámzápor, harsány műsorvezetők, hisztérikusan kurjongató nézők, és egy sokkos nyertes. Véget ért a Való Világ 5.
VV Attila: A villa visszaadta az életemet


Még több fotó a döntőről, itt!
Még több fotó a döntőről, itt!

A szőke, az összeférhetetlen és a néma

Az RTL Klub megadta a módját, és négyórás fináléval búcsúztatta el a valóságshow-t, amit még az is nézett, aki egyébként letagadta. Ott volt a szőke, az összeférhetetlen és a néma. És persze belibbent – ezúttal póthaj nélkül – Lilu és a mellizom-mutogató Sebestyén Balázs is.
 
A hacacáré este nyolckor kezdődött, azonnal meg is mutatták az állást. A három fantomkép ekkor még 33-8-59 százalékon állt. 
Az első percben láthattuk a nézők soraiban a már kiesett játékosokat. Kellőképpen kitatarozták például VV Verát és Kingucit. De bulvárügyileg is figyeltek a részletekre a szerkesztők, mert szürreálisan szerelmes Dyácskát kellő távolságra ültették a házas Fecótól. Ezután bekapcsoltak a villába és szemügyre vehettük a három döntőst. „Iszonyatosan izgatott vagyok” – mondta Sehike, míg Attila saját bevallása szerint pánikrohamoktól szenvedett, Csaba pedig „kezdek elrepülni” beszólással jelezte, hogy már nyolckor pezsgőzni kezdett.

Micsoda érzelmi viharok ezek!
A négyórás adás elején megnézhettük a VV5 újításait, a „nemisemlékszünkrá” játékosokat, a titokleveleket meg a sírásokat. „Micsoda érzelmi viharok ezek!” – elmélkedett Sebestyén Balázs, aki ezzel a lendülettel fel is konferálta a döntősök utolsó napját. Az eseményeket ismét Attilának köszönhettük. Az utolsó napon még egy kamu flörtölést is lenyomott Serivel. Eközben Csaba sajnálkozott, hogy nem Fecó és Kinga van mellette a döntőben. Dráma ez. Az összefoglalóban láthattunk még közös fényképezkedést, sírást, búcsúvacsorát, sírást, Báthori Erzsébet aranyhalat és sírást.

Még több fotó a döntőről, itt!
Még több fotó a döntőről, itt!

Majd kikapcsoltak egy fővárosi plázába, ahol VV Anikó fejhangot üvöltött a mikrofonba, két percig némára is állítottuk a tévét. Az este folyamán egy szélgép társaságában elénekelte új slágerét Muri Enikő. Az X-faktoros hullámzása után ismét fantomképes százalékokat láthattunk. 31-10-59 volt az arány fél kilenckor. Messze még a vége.

„Na mi van, öcsém?!”
Kilenckor elindult a nagy jövés-menés. Lilu és Balázs bemasíroztak a döntősökhöz a villába.  Balázs élőben is adta az ívet a játékosoknak. „Nem baj, hogy ittál kicsit, Csabi, legalább beszélsz – szúrta oda Balázs.  „Nyeríts nyugodtan, Seri, ez már kint csengőhang” – folytatta kedvenc férfi műsorvezetőnk. Jöttek a rövidfilmek és az aranyköpések. A „kilója ezerötszáz”, a „Na mi van, öcsém?!”, és újra élvezhettük, hogyan eszi merőkanállal a hideg székelykáposztát Kinga. Jöttek a nagy tematikus hetek, a boksz, a tánc és az X-Faktor. Végül az ármány és szerelem kapta a főszerepet. Attila már a kisfilm előtt a fejét fogta, hiszen jött a kingás sztori, amit már talán ő is úgy unt, mint az Esmeralda 231. ismétlését. „Lehet, hogy szerelmes voltam, igen” – mondta szűkszavúan a manipulátor.

Még több fotót a döntőről, itt!
Még több fotót a döntőről, itt!

„A világ legszerencsésebb emberének érezhetem magam”
A nagy öröm nem tartott sokáig. „Eljött a drámai része a dolognak” – búgta Sebestyén Balázs. Reklám. Három villalakó ki a stúdióba. Kokettálás a nézőkkel. „Sok új dologgal találkoztam a villában” – szólt az erős mondat Sehi szájából. Majd ismét jöttek az arányok. Fél tízkor 30-10-60 százalékon állt a szavazás. Újabb kisfilmek ezután már csakis a döntősökről. Ismét kiderült, hogy a taktikus Attilának is van szíve. „A világ legszerencsésebb emberének érezhetem magam… nekem a Való Világ a kedvesem volt és a mindenem. Örülök neki, hogy végig itt lehettem” – mondta Attila az önportréjában. Majd jött a kanapét nyomó Csaba. „Én az örök vidám, mindenben csak a jót kereső kis suhanc voltam itt” – ecsetelte Csabi. Seherezádé kisfilmjében ismét szerepet kapott az „igazándiból” szó, Gergő, Claudio és Kinga. „Nekem ebben a játékban kellett megtapasztalnom az egyedüllétet, a csalódást és a magányt. Ezáltal lettem komolyabb. Felhőtlenül örülök annak, hogy eljutottam idáig” – hangzott el Sehi kisfilmjében. És ennyi volt az idáig. Mert az első kieső este fél tizenegykor Sehi volt. Ismét nem jutott harmadik helynél tovább női játékos a VV-ben. „Én csak a boldogságom keresem” – búcsúzott Sehi, aki vigaszul elmehet belföldre üdülni, pechére ugyanoda, ahová kedvenc ellensége, Fecó.

„Ti vagytok a rosszak, mi meg a jók”
Ahogy az már borítékolható volt, Attila és Csaba harcolt az utolsó órákban a VV fődíjáért. Fél tizenegy után újabb kisfilmek jöttek, az unalomig ismételt mondatokkal: „Te szürke vagy! Ott állsz, mint egy virágcserép”, „Ti vagytok a rosszak, mi meg a jók” – mondogatták a fiúk a filmekben. Jöttek a konfliktusvideók, Attilának persze sokkal többet lehetett volna előszedni, mint párbajtársának. Lehet ezt úgy értelmezni, hogy Attila mindig gerjesztette a konfliktust, míg Csaba csöndben hallgatott, de lehet úgy is, hogy Attila beleállt a konfliktusokba, míg Csaba hallgatott. Aztán a jött a békülés, a nyerőpáros pacsija és a szeretjük egymást ölelés. Tizenegykor már a két James Bondnak öltöztetett döntős is kicsit álmosodott, de jöttek az érzelmes filmek, még több sírás, még több óbégatás. A kiesett villalakók is szavaztak arról, hogy kit szeretnének győztesnek. Íme a lista:

Hutyutyu Vera: Attila
Kisolló Gergő: Csaba
Rapper Shadi: Csaba
Érthetetlenül szerelmes Dya: Csaba
Állandóan éhes Kinga: Csaba
Dumagép Fecó: Csaba
Néma Annamari: Csaba
Törvényen kívüli Eszter: Attila
Csillagelnevezős Peti: Attila
Mivanöcsém Cristofel: Attila
Nem is buta Veronika: Attila

Még több fotó a döntőről, itt!
Még több fotó a döntőről, itt!

„Minden, ami elkezdődik, egyszer véget is ér”
Három perc volt még hátra, amikor a döntősök visszamentek a villába azért, hogy öt perc múlva kijöjjenek. Eredményhirdetés előtt még Kocsis Tibi elénekelte első számát. Közben Csabi a villában a pulzusát mérte, Attila pedig elfehéredve várta a bejelentkezést. Fél tizenkettőkor végre előkerült a két fantom és a két remegő döntős. Kellő műsorvezetői időhúzás lezárult egy korszak, Attila 68-32 arányban megnyerte a VV-t. 
Mondhatni nem érdemtelenül lett győztes a nagy manipulátornak kikiáltott férfi. Ő gondoskodott arról, hogy az esti összefoglalók alatt tudjunk sírni, örülni, nevetni, azonosulni, vagy éppen megbotránkozni. „Kedves villa! Visszaadtad az életemet. Minden, ami elkezdődik, egyszer véget is ér. A mi történetünk most véget ért, de remélem, egyszer még látjuk egymást” – ezzel a szentimentális vallomással búcsúzott az immár milliomos Attila a VV-től.
Kicsi pihenőt kérünk a 6. évad előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top