Sztárok

Mi a közös Madonnában, Cindy Crawfordban és Rubint Rékában?

Népszerűek, maximalisták, családanyák, sikeres üzletasszonyok és nők százezrei irigylik őket mindazért, amit eddig elértek!

Mi a közös Madonnában, Cindy Crawfordban és Rubint Rékában?De nem csak a fenti tulajdonságok kötik össze a hírességeket. Mindhárman rendíthetetlenül hisznek egy olyan edzésmódszerben, mely innovatív technológiájával és páratlan hatékonyságával tökéletesen illeszthető az elfoglalt mindennapjaikba.

Akik kipróbálják, garantáltan nem tudnak leszokni róla és az életformájukká válik. Madonna saját, londoni fitneszstúdióját, Cindy Crawford pedig otthoni edzőtermét bővítette a Power Plate géppel.

De a rendkívül sármos, világklasszis teniszező, Rafael Nadal, a szemtelenül jóképű és tehetséges Ronaldo, valamint Sting is esküszik erre az edzésmódszerre!

Megtaláltam az edzőmet – lelkendezett Rubint Réka, amikor arról kérdeztük, mi a véleménye a Power Plate-ről, amely a nemzetközi sikerek mellett már hazánkban is népszerű edzésmódszerré vált.

Nagyszerűsége nemcsak abban rejlik, hogy továbbfejlesztett vibrációs technológiájának köszönhetően rövid idő alatt megoldást ad a súlyfelesleg eltüntetésre, hanem vitalizál, jótékony hatással van a narancsbőrre, méregtelenít és átmasszírozza az egész testet.

Mi a közös Madonnában, Cindy Crawfordban és Rubint Rékában?

Réka nők tízezrei számára mutat példát és ad erőt nap mint nap praktikus tanácsaival, edzéstippjeivel, és ahogy az említett hírességek, ő is keményen dolgozik azért a képért, amely a tükörből néz vissza rá.

Mi a közös Madonnában, Cindy Crawfordban és Rubint Rékában?A felsoroltakon kívül a legnagyobb előnye ennek az innovatív edzésmódszernek, hogy nem kell órákat tölteni egy edzőteremben, hiszen már heti 2-3 félórás edzés is elegendő ahhoz, hogy látható eredményeket érjünk el, sőt a tréningek alatt képzett edzők segítik a munkánkat.

Jó hírünk van, hiszen a Power Plate már számos fővárosi és vidéki hivatalos stúdióval rendelkezik. Így a tavasz közeledtével mindenképpen érdemes kipróbálni!

Mi a közös Madonnában, Cindy Crawfordban és Rubint Rékában?

 

További információk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top