Sztárok

Szabó Zsófit prostiügybe keverték. Perel!

Szabó Zsófi fotójával toboroznak az interneten lányokat erotikus munkára. A Jóban Rosszban színésznője érthetően őrjöngeni kezdett a hír hallatán, és kijelentette, azonnal bepereli a madame-ot.

Szabó Zsófi prostiügybe keveredettEszkortmunkára keresnek lányokat egy többszobás családi házba Budapesten – Szabó Zsófi kacér fotójával. „Egy lakásban 2-3 lány dolgozik külön szobával, akár bentlakással, rugalmas, kötetlen munkaidővel, kialakított visszajáró vendégkörrel, magas kereseti lehetőséggel. A leadó lehet fix vagy százalékos” – áll a hirdetésben. Az ügyről a Blikk értesítette a három hónapja szerelmes színésznőt, aki természetesen azonnal közölte: semmi köze az ügyhöz, és jogi útra fogja terelni a dolgot. „Micsoda?! Jézusom! Ez nagyon durva! Mégis mit gondolnak magukról?! Nem értem, hogy emberek hogyan merik ezt megtenni. Nem gondolnak arra, hogy ez következményekkel járhat? Nem én vagyok az első ismert nő, akivel ez történik. Gondolkodás nélkül perelni fogok, mert nem szeretném, ha ez a jövőben még egyszer előfordulna!” – nyilatkozta a Blikknek Szabó Zsófi, aki a jogi szakértő szerint, ha bebizonyítja, milyen kára származott ebből a megtévesztő hirdetésből, akár milliókat is kaszálhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top