Sztárok

Kiborult Damu – retteg a börtöntől

Hálás a hirtelen felbukkant koronatanúnak a nemi erőszakkal vádolt színész, aki akár 6 év börtönt is kaphat. Napok óta nem eszik, nem alszik, hiszen elmondása szerint az élete múlik a mai tárgyaláson – írja a Blikk.

Kiborult DamuDamu Roland a bulvárlapból értesült a mellette tanúskodó asszony létezéséről. „Nagyon hálás vagyok annak a hölgynek, aki vállalta miattam a tanúskodással járó kellemetlenségeket, így ismeretlenül, igazságérzete miatt” – mondta a színész, akit nem kísér el családja a bíróságra. Elmondása szerint a menyasszonya, Jucika – akivel már az esküvőt tervezgeti – két hónapja munkanélküli lett, és a héten kezdett dolgozni az új munkahelyén, és nem hiányozhat már az első napokban. A Debrecenben élő édesapja pedig Damu kérésére nem lesz jelen a bíróságon, mert a színész nem akarja, hogy ilyen megalázó helyzetben lássa. Damu amúgy retteg, hogy bilincsben viszik el a mai tárgyalásról, napok óta ideges. „Iszonyatosan be vagyok sz..va, mert bűnözőként kell a vádlottak padján ülnöm olyanért, amit nem követtem el” – vallotta be az első fokon 6 év börtönre ítélt színész, aki bízik védőjében és az igazságszolgáltatás józan ítélőképességében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top