Sztárok

Fordulat: ő mentheti meg Damut

Megdőlhet a vád a Damu-ügyben. A nemi erőszakkal vádolt színész szerdai tárgyalása előtt ugyanis egy koronatanú jelentkezett, akinek a vallomása mindent felboríthat. Az asszony felbukkanása nem várt fordulatot okozhat a bírósági ügyben – írja a Blikk.

Megmenekülhet DamuA szexuális erőszakért, testi sértésért és személyes szabadság korlátozásáért első fokon 6 év börtönre ítélt színész – aki már az esküvőre készül jelenlegi barátnőjével – szerdán áll újra a bíróság elé. Ám az utolsó pillanatban jelentkezett egy nő, akinek a vallomása Damu Roland sztoriját erősíti meg, miszerint nem erőszakolta meg exét, Palácsik Tímeát. Az 55 éves Margitka néhány napja közjegyző előtt tette meg hitelesített vallomását, s akár ezen múlhat a színész szabadsága, vagy éppenséggel egy új eljárást indíthat el. Az asszony évek óta jól ismeri K. Pétert, akit elsőként hívott fel Tímea az állítólagos nemi erőszak után, és sírva azt mondta a férfinak, hogy „nagyon megszívatja Damut”. Margitka pedig később rákérdezett K. Pétertől, igaz-e az erőszak, és a férfi tagadólag rázta a fejét, és azt mondta, hogy nem – áll legalábbis az asszony hivatalos vallomásában. Margitka – aki tisztázhatja Damut a szexuális erőszakot illető vádpont alól – azzal indokolja hirtelen felbukkanását, hogy az igazságérzete nem engedte, hogy tovább hallgasson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top