Sztárok

Damu nem erőszakolta meg volt barátnőjét

Ügyvédje szerint semmilyen bizonyítékot nem találtak Damu Roland ellen, amivel bizonyítani lehet, hogy valóban megerőszakolta Palácsik Tímeát.
Damu mégsem erőszakolt

Éhezik Damu Roland

Lezárta a nyomozást a rendőrség Damu Roland ügyében, az iratokat vádemelési javaslattal tovább küldik az ügyészségnek. Az ügyben a BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya nyomozott, aminek az a magyarázata, hogy a szexuális bűncselekményeket ez az osztály vizsgálja a BRFK-n. A Jóban Rosszban egykori rosszfiúja ellen volt barátnője, Palácsik Tímea tett feljelentést, miután állítása szerint Damu megverte és megerőszakolta őt.
A színész ügyvédje, dr. Mohácsi Ferenc szerint nemi erőszak miatt biztosan nem emelnek vádat Damu Roland ellen, hiszen a nyomozás során semmilyen bizonyítékot nem találtak a munkanélküli, súlyos anyagi gondokkal küzdő színész ellen.
Úgy gondolom, hogy ismerve Damu Roland volt menyasszonyának habitusát, előéletét, valamint az ügy ismeretében feltételezhető, hogy a nemi erőszak nem áll meg. Tudomásunk szerint ennek ugyanis nem volt nyoma – mondta a Borsnak dr. Mohácsi, aki az előzetes letartóztatásakor képviselte a színészt. Azóta is folyamatosan kapcsolatban áll vele, figyelemmel követi a történéseket, és várja, hogy mikor tekinthet bele a nyomozati anyagba.

Damu mégsem erőszakolt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top