Sztárok

Hamaros szül a magyar színésznő

Mindenórás kismama a Németországban élő magyar színésznő, Gryllus Dorka. Honlapján értesítette rajongóit, hogy egy ideig nem lép színpadra.

Hamaros szül a magyar színésznő„Nagy szeretettel várjuk a baba érkezését is. Kétszeres nagyapa leszek, ugyanis Sámuel fiam részéről már született egy unokám, Tóbiás, aki nemsokára négy­éves lesz – mondta a büszke nagypapa, Gryllus Dániel a Borsnak, aki amiben csak tudja, segíti lányát a szülés előtti utolsó napokban. – Természetesen mellette vagyunk, de ebben a helyzetben nem tudunk mást mondani, mint hogy hajrá, Dorka! Ezt a nőnek kell végigcsinálni, mi nem tudunk neki sokat segíteni, csak mellette állunk és támogatjuk lelkileg – tette hozzá.
Dorka Magyarországon ad életet gyermekének. Egyedül Dániel aggódhat, hogy lemarad a nagy napról. „Nem biztos, hogy itthon leszek akkor. Egy turné miatt nemsokára Amerikába utazunk testvéremmel, Vilmossal. Abban az esetben, ha lemaradnék az unokám születéséről, küldenek nekem fotót vagy bejelentkeznek Skype-on. Mindenki más ott lesz a kórházban, a nagymama és Kornél is” – árulta el Dorka édesapja a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top