Sztárok

Ismét lebuktatta magát Berki?

A Facebookra ártatlanul feltöltött fotója ismét gyanúba keverte a volt Fradi-vezért – írja a Bors.

Ismét lebukott BerkiBerki Krisztián az amszterdami látogatásáról számolt be néhány kép és pár rövid bejegyzés erejéig a népszerű közösségi oldalon. Az egyik feltétel tanúbizonysága szerint a volt Fradi-vezér – aki a napokban szakított barátnőjével, Szabó Zsófival – betért az egyik leghíresebb coffeeshopba, ahol legálisan lehet kábítószert venni, és sütit evett a híres kávézóban. A képhez pedig a következő bejegyzést fűzte hozzá: „Kíváncsian várom az (eredeti holland kakaó) hatást.” A bulvárlap feltételezése szerint a hozzászólás arra utal, hogy Berki nem egy egyszerű csokis muffint… Természetesen erre semmilyen bizonyíték nincs, és Berki sem állított ilyet.

Az üzletember jelenleg az USA-ban tartózkodik, Hollandiában csupán egy városnézés erejéig állt meg. Abban az esetben, ha a hatóság bebizonyítja, hogy bármelyik országban kábítószert fogyasztott egy magyar állampolgár, akkor felelősségre vonható, távollétében is indítható ellene büntetőeljárás, és ítélet is hozható – jegyzi meg a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top