Sztárok

Öt RTL-es fekszik kés alá

Attila, Vera, Eszter, Gergő, Veronika. Mi a közös bennünk azon kívül, hogy mindannyian bent éltek a luxusbörtönben? Nos az, hogy mindannyian kés alá fekszenek, hogy még szebbek legyenek.

Öt RTL-es fekszik kés aláA frissen szakított VV Gergő az orrát készül megműttetni.  A villa alfahímjét a bokszgálán úgy orrba verte Csaba, hogy az eltört. Ezért úgy döntött, hogy megmutatja egy szakembernek, ám egyelőre várni kell a szépészeti beavatkozásra. „A porc letört az orromból, az eleje pedig teljesen széttört. (…) Ha ilyen állapotban kezdené el vésni, könnyen nagyobb lehetne a baj” – mondta két hónapja a Jamie Oliver babérjaira törő exvillalakó

A villa ügyvédnője, Eszter a kiesése után megtalálta a boldogságot új párja mellett. Kérdés, hogy ez az új szerelem feledteti-e vele korábbi tervét, mely szerint mellplasztikára megy. „Mostanában többször elmerengtem azon, hogy milyen lenne, ha egy kicsit nagyobb mellem lenne. Nem a luftballonkategóriára gondolok, hanem olyan méretre, ami a testalkatommal arányos” – vallotta be Eszter.

A VV győztes Attila is kés alá feküdne. Gergőhöz hasonlóan az orrát szabatná át, de nem vetné meg a hajbeültetést sem.

Veronika azonban megszabadulna hatalmas ajkaitól, ezért menne újra a plasztikai sebészetre. „Ki szeretném szedetni a szilikont, mert szerintem már ódivatú, és nem tetszik, egyszerűen meguntam. Nem bántam meg, hogy akkor betetettem, nagyon jól elvoltam vele, de most már nem kell, hiszen a változatosság gyönyörködtet” – mondta. Egykori nagy villaellenfele, Vera azonban most turbóztatta fel az ajkait! „Hamarosan felteszem a képet, milyen szépen dolgozott a doki! Nem mondom, hogy fájdalommentes… de megéri! Én úgy féltem, de nagyon türelmes volt a doki és nagyon jó fej! Tele van akciókkal most egyébként! Ajánlom mindenkinek, aki jó dokit keres!” – olvasható a diszkrét PR, Vera Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top