Sztárok

A magyar Jamie Oliver akar lenni VV Gergő

Alfahím státuszát "magyar Jamie Oliverre" cserélné VV Dukai Gergő. Emellett le szeretné beszélni a fiatalokat a bűnözésről. Kibékült a kedvesével, Csillával, mintha Seherezádé sosem lett volna, és boldog, mert elmélyülten kanalazhatja az anyukája lencsefőzelékét…

A magyar Jamie Oliver akar lenni VV Gergő Te, aki megérdemelten voltál négy éven át börtönben, hogyan jutottál arra a gondolatra, hogy szerepelsz a televízióban? Ez nem az az ország, ahol az emberek ne szeretnének sokkal kisebb bűnökért is ítélkezni…
Ezt én is így látom, és pontosan ez az indokom, amiért jelentkeztem: szerettem volna bebizonyítani az embereknek, hogy igenis megváltozhat valaki pozitív irányba akkor is, ha van a múltjában egy sötét folt. Önmagamat a valaha volt börtönlétemmel együtt is vállalom, és már régen szakítottam azzal az életformával, ami a bűn felé sodorhatna. Persze a nyeremény is motivált, amikor jelentkeztem, hiszen nagyon szeretnék biztos anyagi alapokat az életemnek. 31 éves vagyok, de nekem négy esztendő elveszett, ezt ne felejtsük el.

Bizonyára te sem tudod. Gondolom, ennek köszönhetően jól bírtad a bezártságot.
Én is azt hittem, hogy jól fogom, de nem ez történt. Ki merem jelenteni, hogy a villában bizonyos szempontból rosszabb volt, mint a börtönben. Hiszen az utóbbiban sorstársak vesznek körül, akikkel egymást támogatva próbáljátok elviselni életetek legnehezebb éveit, a villában azonban kőkemény harc megy. Folyamatos konfliktusok, ármánykodás, hamis érzelmek. Az utóbbi pár hétben már szenvedtem és megváltás volt, hogy kiestem. Amikor a párbajon, a stúdióban megláttam a kedvesemet, Csillát, már egyáltalán nem akartam visszamenni a villába. Az volt az a pillanat, amikor megláttam a szemében, hogy mindegy, mi történt, ő mellettem áll, és biztos voltam benne, hogy újra együtt leszünk.

Könnyen túllépett Csilla Seherezádén…
Nézd, mi azért szakítottunk, amikor bementem a villába, hogy bármi történik benn, annak ne legyen hatása a mi kapcsolatunk további alakulására nézve. Úgy tűnik, győztek az egymás iránti érzelmeink. Seherezádé nagyon szép, vonzó lány, de csak ideig-óráig volt képes engem elbizonytalanítani. Tíz évvel fiatalabb nálam, ami meg is látszik a gondolkodásmódján, ez nem meglepő. Már csak ezért sem lehetett számomra partner.

Azt mondtad rá, hogy frigid. Nem lehet, hogy csak te buktál meg, mint alfahím, mert nem bízott benned?
Mondtam én már mindent kínomban, annyira szenvedtem odabenn. Most nagyon jó. Itt kanalazom vidéken anyukám lencsefőzelékét, rengeteg helyre hívnak országszerte, jó érzés, hogy szimpatizálnak velem az emberek, ezek szerint nem volt hiábavaló ez az egész.

A magyar Jamie Oliver akar lenni VV Gergő És ügyesen hárítod a kérdéseket… A villában sikerült megmutatni, hogy ki az a Dukai Gergő?
Nem annyira, mint szerettem volna. Sajnos az én igazi, érzékeny egyéniségemből kevesebbet kapott a közönség, mint a velem kapcsolatos konfliktusokból. Az sem domborodott ki kellőképpen, hogy imádok főzni. Vannak is ezzel kapcsolatos terveim a jövőre nézve. Olyan szakács szeretnék lenni, mint Jamie Oliver. Hogy tévében, könyvben vagy az interneten teszem ezt, még nem körvonalazódott, mindenesetre bízom abban, hogy valóra válik ez a nagy álmom. Ha valamire szeretném felhasználni az ismertségem, hát ez az. Valamint a prevenció, ami a gyerekeket érinti. Szeretnék indítani egy programot a bűnmegelőzés fontosságával kapcsolatban.

Ismert testvéred, Dukai Regina igen szűkszavúan mesélt nekünk rólad, míg a villában voltál, harapófogóval is nehezen lehetett belőle kihúzni az ezzel kapcsolatos érzéseit. Végül elárulta, hogy egyáltalán nem örül a villalétednek.
Erről tudtam, és nem tagadom, rosszulesett, hogy nem állt maximálisan mellém, hiszen vele én mindig megtettem ezt, amióta csak a világon vagyunk. Értem én, hogy voltak ellenérzései, de ez akkor is az én életem, így a lebeszélést kicsit zokon vettem. Végül elfogadta, de előre szólt, hogy ebben ő nem szeretne részt venni, amit viszont nekem kellett megértenem. Mindennél jobban imádom a húgomat, és ez a dolog igazán nem fog közénk állni a jövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top