Sztárok

Kórházba vitték a taktikus valóságshow-celebet

Kórházba kellett szállítani az Éden Hotel egyik játékosát, a taktikus Tamást. A férfit megmarta egy skorpió, lebénult a nyelőcsöve – írja a Bors.

Kórházba vitték a taktikus valóságshow-celebetAz Éden Hotel 2. évadát Mexikóban forgatták, ahol szinte mindennapos volt, hogy skorpióval találkoztak a játékosok. Az egyik óvatlan pillanatban a zenészként dolgozó, 26 éves Tamást megcsípte egy skorpió az erkélyen. Tamás ijedtségében kiszívta még a mérget, ezzel azonban inkább ártott magának, ugyanis a méreganyag lebénította a légzését. „Miután kórházba szállítottak, akkor derült ki, hogy az ott honos legmérgesebb skorpió csípett meg. És az állat mérge által lebénult a szám, majd a nyelőcsövem és a légzőszervem” – ecseteli a fiú a Borsnak. Tamás a kórházban megkapta az ellenszérumot, de állítja, halálfélelem kínozta. A kezelés után visszatérhetett a nagy taktikus a játékba.

Nem ez az első eset, hogy egy szereplő orvosi segítségre szorul a valóságshow alatt. Évekkel ezelőtt a Survivor című műsorban Peti – aki idén a VV-ben szerepelt – vesegörcs miatt került kórházba, a VV4-ben pedig Lacit kellett egy klinikára elszállítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top