Sztárok

Elképesztően megváltozott Sebestyén Balázs – fotó

Sokat változott az elmúlt időkben Sebestyén Balázs. Eddig ugyanis mindig megtartotta partnereitől az egy lépés távolságot, de az 1 perc és nyersz!-ben gyakran átöleli a játékosokat. Melyik az igazi arca? Távolságtartó vagy empatikus ember?

Elképesztően átalakult Sebestyén BalázsAmikor Balázs elkezdte a Balázs Show-t az RTL-en, vendégeit gyakran állította pellengérre, szólt be keményen a meghívottaknak, de nem kímélte a sztárokat sem, amikor a Kész átverésben gonosz tréfákat talált ki ellenük. Három évvel ezelőtt azonban valami megváltozott: megházasodott, megszületett kisfia, akiről reggeli rádióműsorában gyakran mesél, milyen bensőséges kapcsolatot ápol vele. Rádióhallgatók százezrei kapnak olykor betekintést egy sztár életébe, aki egyébként távol tartja családi életét a reflektorfénytől. Ráadásul Balázs az 1 perc és nyersz! vetélkedőben teljesen más arcát mutatta meg Miközben nyíltan vállalja, kezet sem szeret fogni, mert felesleges közjátéknak tartja, az 1 perc és nyersz!-ben öleléssel, pacsival biztatja a legfeszültebb pillanatokban a játékosokat.Talán nem véletlen, hogy egyik játékosa pár hete azt nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak: „Pozitívan csalódtam Sebestyén Balázsban”…

Mit szól Balázs környezete a változáshoz? Mi váltotta ki belőle azt, hogy már nem fél megmutatni ezt az arcát? Mindez kiderült a legfrissebb Best magazinből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top