Sztárok

Lázadnak a friss megasztárosok

A versenyzők közül többen óriási csatákat vívnak a stylistokkal a színfalak mögött. Nehezen csiszolódnak össze az öltöztetőikkel, hiszen olyan énekespalánta is van, aki egyáltalán nem enged az egyéni stílusából – írja a Bors.
Nezen boldogult a magas sarkúval
Nehezen boldogult a magassarkúval

Háborúznak a megasztárok a stylistokkal, ugyanis néhány fellépő nehezen emészti meg, hogy kiforrott stílusán akarnak változtatni. Többek között Kullai Timi minden héten rettegve várja, mit kell viselnie az élő show-n. „Nehezen viselem, ha megmondják, mit vegyek fel. (…) Nem egy példa volt már rá, hogy olyan darabot kellett volna viselnem, amit önszántamból soha nem vennék fel. Sokszor csak hosszas egyeztetések után találjuk meg a közös hangot” – panaszkodott. Timinek – aki már 9 évvel ezelőtt is jelentkezett a Megasztárba – különösen a megfelelő cipő kiválasztása okoz problémát, mivel 40-es a lába. Ám nemcsak neki gyűlt meg a baja a lábbelikkel, hanem Szakos Andinak is, akinek viszont a magassarkúban való járást kellett megtanulnia. Ráadásul az egyik ruhapróbán kiborult, és sírva is fakadt a Tiszavasvárin élő versenyző, aki utolsó forintjából jelentkezett a tehetségkutatóba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top