Sztárok

Lemezt ad ki a kiesett megasztár

Nem törte össze a kiesés Szűcs Ádámot, aki a műsor után elsőként a szerelméhez rohant. Annak ellenére, hogy nem jutott tovább a tehetségkutatóban, komoly tervei vannak zenei téren – írja a Blikk.

Lemezt ad ki a kiesett MegasztárA Megasztár második kiesője nem szomorú, amiért búcsúznia kellett. Végre együtt lehet a szerelmével, akivel mindössze pár hete van együtt. Szűcs Ádám eleinte titkolta előtte, hogy megméretteti magát a műsorban. „Nem árultam el neki, hogy indulok a Megasztáron, így alapvetően azért szeretett belém, aki vagyok” – mesélte a 20 éves kisújszállási énekes. Ádám, aki büszke arra, hogy idáig eljutott, továbbra is a zenei iparban szeretne maradni. „Úgy érzem, a java még csak most jön, tehát bizakodó vagyok” – jegyezte meg. Elmondása szerint a tanulás mellett – ugyanis pedagógiát tanul a főiskolán – a zenei karrierjét is egyengetni fogja. „Mindenképpen szeretnék egy lemezt kiadni, hogy megmutassam magamat, mit is képviselek, mert a műsorban nagyon sokféle számot kellett énekelni, de egy vonalon szeretnék elindulni a zenében” – jelentette ki az énekes, aki fertőző mandulagyulladással költözött be a Megasztár-házba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top