Sztárok

800 ezerért műttette át magát VV Veronika

Az egykori villalakó ajándékba kapta a drága műtétet, mivel nem tetszett a régi orra. Cristofel menyasszonya most már tökéletesen elégedett a külsejével, azt viszont titkolja, hogy ki állta a költséges beavatkozás számláját – írja a Bors.

800 ezerért műttette át magát VV VeronikaVV Veronika mindig is elégedetlen volt az orrának élével, és már három éve tervezte az operációt. „Nagyon nem tetszett a tetején lévő pukli. Alul is csúnya volt, mert picit lelógott a vége, az orrnyergem pedig túl vastagnak tűnt” – vallotta be a már számos plasztikai műtéten átesett VV-s lány, aki azóta sokkal szebbnek érzi magát. „Top 10-es az orrom, olyan szép és egyenes, amilyet még vonalzóval sem lehet rajzolni” – áradozott Cristofel kedvese. A műtét óta azonban egy darabig nem hordhat napszemüveget, valamint a szoláriumot és az edzőtermet is kerülnie kell a fodrászkarrierre vágyó Veronikának, aki a rendszeres ajakfeltöltéseken kívül egyelőre nem tervez több plasztikai műtétet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top