Sztárok

Átverték Schobert Norbit

Update termékek helyett közönséges pogácsát árult az üzlettársa. A felháborodott fitneszguru egyből lecsapott: felmondta az üzlet franchise szerződését, és még a márkanévtáblákat is leszereltette – írja a Bors.

Átverték Schobert NorbitCukorbetegek számára tiltott ételeket árult az a boltvezető, aki Schobert Norbi franchise bolthálózatának egyik vidéki üzletét működtette. Az illető – feltehetően a nagyobb haszon reményében – azonban a tőle nem messze lévő pékségből szerezte be a pékárut, majd eladta a Norbi nevével fémjelzett boltjában. „A másik boltban vásárolt termékek finomított cukrot és finomított lisztet tartalmaztak, amelyek halálos ellenségei a cukorbetegeknek és a diétázóknak. (…) Itt életekkel játszik az, aki egy embert becsap” – fakadt ki a súlyproblémákkal küszködő emberek megmentője. A fitneszguru figyelmét az egyik törzsvendége hívta fel az átverésre. Norbi – akitől már korábban is százezreket nyúltak le – azonnali hatállyal megvonta az üzlet franchise partnerszerződését, így a bolt többé nem használhatja a márkanevet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top