Sztárok

Keresztes Ildikó levette jegygyűrűjét

Keresztes Ildikó elzárkózott mindenféle nyilatkozattól, ami magánéletét illet, az azonban talán önmagáért beszél, hogy az X-Faktor zsűritagja már nem hordja jegygyűrűjét.

Keresztes Ildikó hosszú éveket várt, mire végre fehér ruhában az oltár elé állhatott. Hónapok óta húzódó magánéleti válsága még korántsem zárult le, hiszen sokak szerint mindössze kapuzárási pánikról van szó férjénél. Az énekesnőt azonban a napokban egy fellépésen már gyűrű nélkül fotózta le rajongója, nem is sejtve, hogy ezzel is újabb okot adhat a találgatásokra. Az elmúlt hetek róla készült fotói egyikén sem hordja már házasságuk jelképét, talán ezzel is szemléltetve, a kapcsolat lezárásának rögös útjára lépett. Februárban ugyanis barátainak még arról beszélt, visszavárja férjét, és megbocsát neki, ha hazatér. Akkor válásról még szó sem esett, a barátok pedig azt suttogták: a döntés Laci kezében van. Azonban talán a hosszú hónapok alatt elkezdett az énekesnőben kihalni a remény, látva, hogy az EDDA basszusgitárosa és a szlovákiai lány mennyire jól megvannak együtt és maga hozta meg a súlyos döntést…

 

 
Keresztes Ildikó levette jegygyűrűjét
Keresztes Ildikó levette jegygyűrűjét

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top