Sztárok

Már a szeretőjével él Keresztes Ildikó férje

Nem lett újrakezdés az énekesnő és férje tavaly ősszel kirobbant házassági válságából. Ugyan Ildikó bízott abban, hogy még megmenthető a kapcsolatuk, párjának azonban egy futó kapcsolatnál sokkal többet jelent a fiatal szerelme. Immár együtt élnek – írja a Bors.

Már a szeretőjével él Keresztes Ildikó férjeKeresztes Ildikó hiába szerette volna megmenteni a házasságát, úgy tűnik, nem sikerült. Az énekesnő férje már igazi párként él együtt új, fiatal kedvesével – írja a Bors, hivatkozva a bulvárlap által készített felvételekre. A fotókon ugyanis az látható, hogy az énekesnő korábbi párja, Kicska László, az EDDA basszusgitárosa már úgy él angyalföldi otthonában kedvesével, ahogyan egy férfi állandó párjával szokott (pl. együtt vásárolnak be, együtt piacoznak, együtt autóznak). A bulvárlap által megszólaltatott Kicska László nem cáfolta azt a tényt, hogy együtt él új kedvesével. Arról viszont nem nyilatkozott, hogy végleg szakított-e a feleségével, aki azóta drasztikusan átváltozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top