Sztárok

Drasztikusan átváltozott Keresztes Ildikó – fotó

Thaiföldi nyaralása után rövidre vágatta haját Keresztes Ildikó. A X-Faktor mentorának frizuráját valószínűleg a tehetségkutató kedvéért felvarrt póthaj tett annyira tönkre, hogy magához képest drasztikusan rövidre kellett vágatnia.

„Életemben ez a harmadik alkalom, hogy rövidebb hajam van. A színházban nem szeretik a rövid hajat, mert akkor örökké parókát kell használni. Annyit szét volt cincálva a hajam, sütögették meg vasalták, hogy megsínylette” – indokolta Keresztes Ildikó a hajvágást, bár maga is hozzátette, hogy ő hosszú hajú nőnek vallja magát, és a színpadon sincs mit ráznia.
A mentor augusztusban mesélt arról, hogy szeretne tökéletesen kinézni az X-Faktorra, így póthajjal turbóztatta fel hajkoronáját, míg bőrét és ajkait különféle kozmetikumokkal frissítette fel. Valószínűleg a felvarrt póthaj okozta vesztét, a fodrászok többsége ugyanis azt vallja, hogy a pótlás minden esetben roncsolja az eredeti hajat. Keresztes Ildikó azonban pozitívan áll a dologhoz, hiszen kijelentette: egyben biztos, a haja vissza fog nőni.

 
Tönkretették Keresztes Ildikót
 
Drasztikusan átváltozott Keresztes Ildikó - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top