Sztárok

Roast: Félmillióért járatja le magát Nagy Feró

Félmillió forintot kap Nagy Feró azért, hogy ott üljön a színházban, és hallgassa, amint társai porig alázzák a Roast című műsorban. A nemzet csótánya sokak szerint nem tudja, mire készül.

Félmillióért járatja le magát Nagy FeróKiss Ádám humorista szerint nagyon vicces lesz az este, ám nem mindenki osztja a  Showder Klub sztárjának véleményét. Ganxsta ugyanis a Blikknek azt nyilatkozta, még a húsz évvel ezelőtti közös turnékon történteket is kiteregeti. „Nem tartok attól, hogy beszólnak. Az élet eleget beszólt már ahhoz, hogy minden szemétkedésre tudjak valami frappánsat mondani. Ha elfajulnak a jópofáskodások, könnyen az ellenkezőjére fordulhatnak a dolgok. Arról nem beszélve, hogy legközelebb ők ülnek a vádlottak padján, nem én” – mondta Feró a Blikknek, arra célozva, hogy forgóban alázzák majd egymást a színpadon. A Roast producere szerint Feró nem a pénzért, hanem buliból vállalta el a felkérést, ami hihető is annak fényében, hogy január elején eléggé megijesztették az orvosok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top