Sztárok

Ledobta a ruháját a megasztár

Dögős fotó került elő Kullai Timiről, aki egykor modellmunkát is vállalt. A magassága miatt sokat kritizált énekesnő bugyiban és melltartóban pózolt barátnője előtt – írja a Bors.

Ledobta a ruháját a megasztárEddig sehol sem látott fotó került elő a Megasztár döntőséről, akiért Lang Györgyi is szurkol. Kullai Timi ugyanis egy időben testi adottságaival keresett pénzt. „Valóban készült rólam ilyen kép, de csak egyszer. Modellkedtem, de csak kényszerből” – vallotta be az énekesnő, aki már 9 évvel ezelőtt is jelentkezett a tehetségkutatóba. Elmondása szerint édesapja halála után modellmunkákból élt, sőt a magassága miatt a kifutóra is sokszor hívták. Állítja, a fehérneműs fotóért nem kapott pénzt, csak szívességből dobta le a ruhát, ugyanis egyik barátnője referenciamunkájához állt modellt. Mindenesetre a mostani barna helyett akkoriban még szőke hajjal festett a tehetségkutató versenyzője, aki koránt sincs kibékülve a műsor stylistjaival. Timi akkoriban nem tervezett hosszú karriert a modellszakmában. Ha viszont a jövőben felkérést kapna egy férfimagazintól, maximum fehérneműig vetkőzne, teljes aktot egyáltalán nem vállalna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top