Sztárok

Félmeztelen férfiakhoz dörgölőzött Muri Enikő

Pikáns forgatáson van túl az X-Faktor 2011 legjobb énekesnője. A legújabb videoklipjében alulöltözött táncosfiúkkal pózolt az énekesnő, aki szintén alig viselt ruhát – írja a Bors.

Félmeztelen férfiakhoz dörgölőzött Muri EnikőFélmeztelen férfiakat használt díszletként Muri Enikő a Késő már című dalának a klipforgatásán. A tengerentúli karrieren is gondolkodó énekesnő maga válogatta ki a nyolc fiút, akik félmeztelenül, bútordarabként (például ágyként, fotelként) szerepeltek a videóban. „Izgalmas feladat volt használni a pasikat. Az elején tartottam is ettől, de aztán felengedtem, és elkezdtem élvezni a kemény munkát” – vallotta be az x-faktoros tehetség, akiből legutóbb Barbie babát faragtak. Akárcsak a táncosfiúk, úgy a klipben szexi úrnőt alakító Enikő is alig viselt ruhát: mindössze egy csizmát, egy neccharisnyát, egy kabátkát és egy melltartót vett magára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top