Sztárok

Így vitatkozik Várkonyi és Bochkor

Óvatosan kell tálalnia Várkonyi Andreának az észrevételeit, ha nem akarja megbántani a párját. A Tények műsorvezetője minden adásra elkíséri Bocsit, akit hol ölelésekkel, hol csókokkal biztat – írja a Bors.

Még neje kritikáit sem bírja Bochkor A Megasztár ítészének, Bochkor Gábornak az hoz szerencsét, ha kedvese, Várkonyi Andrea mögötte ül a nézőtéren, aki a reklámszünetekben egyből a párjához siet. „Igyekszem minden adáson részt venni. (…) Nemcsak társak, nagyon jó barátok is vagyunk, akik adnak egymás véleményére, főleg szakmai téren. Örül, ha elmondom az észrevételeimet a Megasztárról” – árulta el a tévés. Várkonyi Andinak azonban mondhatni, vattába kell csomagolnia véleményét, a rádiós – aki már zsűritársával, Bereczki Zoltánnal is összeugrott – ugyanis nagyon nehezen viseli a kritikát. „Elsőre nem mindig fogadja el, de morfondírozik rajta, és később belátóbb” – tette hozzá a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top