Sztárok

Már alig bírják szex nélkül a megasztárok

Egyre nehezebb problémát jelent az önmegtartóztatás a fiatal tehetségek számára. Ráadásul a Megasztár-ház szigorú szabályai sem kedveznek a szexhiány megoldásának – írja a Bors.

Már alig bírják szex nélkül a megasztárokA tehetségkutató énekesei több mint három hete költöztek be egy budai szállodába, ahol – a szabályok értelmében – minden éjszakájukat egyedül kell tölteniük. Egy héten egyszer kapnak kimenőt, de akkor is időben vissza kell érniük a Mega-házba, így ismerkedésre szinte alig jut idő. Bihal Roland sporttal igyekszik elterelni a gondolatait a szexről. „Szex január óta, párom pedig szeptember óta nincs. Már nagyon a határaimat feszegetem” – panaszkodott a versenyző, akit a menyasszonya hagyott el. A szállodából titokban kiszökő Talán Attila sem bírja jobban az önmegtartóztatást, ezért ő nem is teszi. Elmondása szerint nem bírja a szex teljes megvonását, a beköltözés óta kétszer volt együtt lánnyal. A párkapcsolatban élőknél sem kedvezőbb a helyzet. Szakos Andinak ugyan van kedvese, de keveset tudnak találkozni. A verseny kezdete óta mindössze fél órát tudott a barátjával tölteni, emiatt utoljára egy hónapja bújtak ágyba. „Nekem is hiányzik a szex. A falat ugyan nem kaparom, mert bőven van, ami lefoglal, és sokszor fáradt is vagyok” – mondta az énekesnő, aki élő adásban vallott szerelmet párjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top