Sztárok

Atyai pofontól tért észhez Kiss Ramóna

Egy évvel azután, hogy Kiss Ramóna bekerült a Barátok közt produkciójába, megrészegítette a siker, és saját bevallása szerint is méterekkel járt a föld felett. Aztán történt valami.

Atyai pofontól tért észhez Kiss RamónaMár egy éve szerepelt a sorozatban Ramóna, amikor édesapja „visszarángatta” a földre. A Barátok közt Zsófija  még csak 18 éves volt, de már egyedül élt Budapesten, és hétvégenként járt haza szüleihez. „Méterekkel a föld felett jártam, aztán váratlanul földet értem, és nem volt sima a landolásom” – mondta a BEST magazinnak Ramóna, akit édesapja térített észhez egyik otthoni látogatása során.

Ramóna belépett szülei házába, ledobta a csomagját, majd köszönés nélkül felrohant a szobájába, hogy készülődjön az esti bulira. „Édesapám utánam jött, majd lekevert egy atyai pofont” – mesélte Ramóna. Hogy ez elég volt-e ahhoz, hogy észhez térjen a Barátok közt szereplője, az kiderül a BEST legfrissebb számából!

Csak kamu volt VV Kinga fogyása? Ízekre szedték a nyuszis magazinba készült pucér fotóit!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top