Sztárok

Ezért dobta VV Veronika Cristofelt

Nincs tovább, végleg vége a két egykori villalakó románcának. A szakításban Veronika édesanyja is közrejátszott, aki maximálisan támogatta lányát abban, hogy kiadja kedvese útját – írja a Bors.

Ezért dobta VV Veronika CristofeltElmarad a második VV-s esküvő, Veronika és Cristofel örökre búcsút intett egymásnak, a kubai csődör pedig már el is költözött a fodrásznak tanuló lánytól. Veronika édesanyja megelégelte Cristofel viselkedését, és hangot is adott a véleményének. Állítja, méltatlanul viselkedett a fiú Veronikával, és lánya már nem tudta elnézni, miket is művel vele a kubai származású barátja. „Soha nem fájt még ennyire semmi, rosszulesik, hogy hallom innen-onnan, hogy már csajozik, és állítólag alakulóban van már egy kapcsolata” – panaszkodott Veronika. Az orrplasztikán nemrég átesett VV-s lány azonban egyelőre nem vág bele a pasizásba, még nem érzi magát készen egy új párkapcsolatra. „Anyukám a sarkára állt, és megmondta nekem, hogy úgy látja, nem vagyok boldog, és nem tesz jót nekem ez a kapcsolat” – árulta el Veronika, aki szerint Cristofel eddig teljesen elnyomta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top