Sztárok

Pucéran pózolt a 49 éves magyar színésznő

Szalay Kriszta meztelenre vetkőzött a napokban megjelenő könyvének a borítójáért, szimbolizálva a női esendőséget. A naplószerű művében a színésznő ugyanis őszintén beszél a házassága válságáról, remélve, hogy másokon is segíthet – írja a Bors.

(Forrás: bookline.hu)
Forrás: bookline.hu

Szalay Kriszta és férje, Cserna Antal életében néhány éve egy harmadik fél is megjelent, de hosszú küzdelmek árán a színész visszatalált a feleségéhez és a gyermekeihez. „A férjem egy hétig vidéken volt, amikor megtudtam, hogy van egy lány, aki szerelmet vallott neki, és ő összezavarodott. Összerogytam” – vallotta be a színésznő. Kriszta éppen akkoriban kezdte el írni a 27 éves házasságuk történetét, amely végül egyfajta napló lett. Az Ötödik Sally című darab főszerepét játszó színésznőnek ez a fájdalmas időszak fél évig tartott. A könyvborító kedvéért testileg is pucérra vetkőzött, csupán férje, Cserna Antal takarja felesége intim részeit. Kriszta számára a fotó szimbolikus jelentéssel bír, elmondása szerint a nő esendőségét érzékeli. „Meggyőződésem, hogy a nőknek el kell engedniük magukat, és elhinniük: a férfiak megvédik őket” – jelentette ki a színésznő, akinek április 15-én jelenik meg a Lélekre vetkőzve című könyve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top