Sztárok

Kitől fél? Álruhával álcázza magát Damu

Álruhában, napszemüvegben, kapucnival a fején, lehajtott fejjel jár az emberek között Damu Roland – írja a Bors. Nem, nem a kórházi udvaron sétálgat így, de akkor hol?

Kitől fél? Álruhával álcázza magát DamuÁlcázza magát Damu Roland, aki már több mint egy hete az egyik fővárosi kórház pszichiátriai osztályán fekszik. Állítólag erős gyógyszerekkel kezelik, az állapota életveszélyes. Ennek ellenére a színész gond nélkül elsétál a rendőrségig. Damu, akit a bíróság arra kötelezett, hogy a lakhelyéhez legközelebbi rendőrkapitányságon kétnaponta jelentkezzen, pénteken is eleget tett a korlátozó végzésnek.
Délelőtt megérkezett érkezett a rendőrségre: napszemüvege és kapucnija mögé rejtőzött, kerülte a kutakodó tekinteteket és határozottan haladt célja felé. A kapitányságon csak néhány percet töltött, majd továbbra is álcázva magát, visszament a kórházba – írja a Bors.

Eközben sajtóinformációk szerint több szakértő is életveszélyesnek tartja Damu állapotát, és a bíróság jövő héten dönt arról, hogy elhalasztják-e a színész börtönbe vonulását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top