Sztárok

Begyógyszerezték Damut

Egyes szakértők szerint életveszélyes a börtönbüntetésre ítélt színész állapota, és nem kezelhető fegyintézeti körülmények között. Mindenesetre az egykori szappanoperasztár a lottóötös elnyerésében reménykedik. Időközben azonban az apjának is meggyűlt a baja a rendőrséggel. Ha még bírjátok követni, mi mondjuk a híreket...

Begyógyszerezték DamutA múlt szerda óta pszichiátrián kezelt Damu Rolandot igazságügyi orvos szakértők hada vizsgálja. Az állítólag életveszélyes állapotban lévő színészt, aki kardiológiai és pszichiátriai problémákkal küzd, nem lehet kezelni börtönkörülmények között. Ennek ellenére egy internetes fórumozó szemtanúja volt annak, hogy a 4,5 év börtönbüntetésre ítélt Damu betért egy lottózóba, és kitöltött egy szelvényt, az egyik kereskedelmi tévé pedig egy olyan felvételt tett közzé, amelyen a kórház kertjében cigizik. Ügyvédje, dr. Ruttner György állítja, Damu jelenleg is kórházban fekszik, gyógyszereket kap, benyugtatózták, nem tud magáról, és öngyilkossági gondolatai vannak, a depresszióját pedig erős gyógyszerekkel kezelik – írja a Bors. Az ügyvéd szerint az egyik szakértő egyenesen életveszélyesnek minősítette Damu állapotát, akinek április végén kellene börtönbe vonulnia.

Időközben a színész apja is – aki szerint fiára biztos halál vár a börtönben – rendőrségi ügybe keveredett: őt és nejét azzal gyanúsítják, hogy elloptak egy mobiltelefont – értesült a Blikk. A házaspár viszont azt állítja, hogy nem lopták, hanem egy rendezvényen találták, és a SIM-kártyájukat csupán azért tették bele, hogy kiderüljön, kié a készülék. Mindenesetre, fiához hasonlóan, a házaspár is Ruttner Györgyöt kérte fel védőjüknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top