Sztárok

Infarktusgyanúval kórházban Damu

Összeesett az utcán a börtönbüntetésre ítélt színész. A börtönbehívóját váró Damunál szívbetegséget állapítottak meg, emiatt akár csúszhat is a bevonulása, amelyre akár két héten belül is sor kerülhet.

Pánik: Infarktus-gyanúval vitték kórházba DamutMellkasát markolászva, hamuszürke arccal jelent meg Damu Roland a Szent János Kórház kardiológiáján. A nyílt utcán összeesett színészt a menyasszonya, Jucika vitte be a kórházba, ahol az EKG rendellenességet mutatott ki nála. Jucika elmondása szerint a nemi erőszakért 4 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélt Damu többször volt rosszul az utóbbi időben, szorított a mellkasa, alig kapott levegőt. „Annyira rosszul volt, azt hittem, ott, az utcán meghal. Az orvosok ki akarják vizsgálni (…) a legközelebbi ilyen rohamszerű rosszullétnél már nem engedhetik haza, bent kell maradnia” – árulta el a nő a Blikknek, aki most odahaza ápolja kedvesét. A börtönbüntetése miatt az esküvőjét is elhalasztó Damunál szívinfarktusra vagy koszorúér-elzáródásra utaló tüneteket találtak. Ügyvédje, Ruttner György szerint a színész egészségi állapota indokolttá tenné, hogy a bíróság elhalassza a színész májusra prognosztizált börtönbe vonulását, amelyre akár két héten belül sor kerülhet. A Bors ugyanis úgy tudja, hogy Damu ügyét szeretnék minél hamarabb elintézni, és gőzerővel dolgoznak azon, hogy minél előbb megkezdje a büntetés letöltését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top