Sztárok

Utcára került a Csillag Születik sztárja

Újra az utcán dolgozik a Csillag Születikben feltűnt hegedűs, Kárpule Ferenc. Mivel nem jutott be a tehetségkutató legjobbjai közé, visszament az utcára muzsikálni, pedig sokszor kegyetlenül bántak vele.

Utcára került a Csillag Születik sztárja„Nem haragszom senkire, de nagyon szerettem volna sikeres lenni” – magyarázta a Borsnak a hegedűs, aki továbbra is a Corvin-negyedben az aluljáróban vagy az utcán zenél. Ahogyan arról a Nők Lapja Cafénak mesélt, volt már, hogy leköpték, megfenyegették azért, mert az utcán zenél. De ez a fő bevételi forrása, ráadásul szeret is az utcán muzsikálni, így soha nem jutott eszébe, hogy abbahagyja.


„Olykor-olykor van magántanítványom, de ez nem rendszeres. Pedig szinte mindent elvállalnék, éneket és hegedülést is oktatnék… Nemrég meghívott egy család, hogy lépjek fel náluk egy születésnapon, oda is elmentem. Ebből még jól is kijöhetek, mert általuk esély nyílik arra, hogy Bécsben, egy zongoraművésszel együtt koncertet adhassak” – mondta Ferenc a napilapnak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top