Sztárok

Ciki vagy bátor a duci Christina Aguilera?

Christina Aguilera vékonyan mások hurkáit egyáltalán nem tolerálta, rohamos hízása óta viszont szinte kérkedik saját zsírpárnáival. Ciki vagy bátor a dundi énekesnő öltözködése?

Ciki vagy bátor a duci Christina Aguilera ruhatára?Rejtély, hogy a mázsányi harci smink és a bő tincsre eresztett szőke tupír alatt mit forgathat a fejében az énekesnő. Évek óta sejtjük, hogy a Ginny in a bottle sláger egykor csontsovány szülőanyja komoly testképzavarral küzd, ezt azonban az utóbbi hónapokban sajnos már irracionális viselkedéssel, idomokkal és öltözködéssel is kombinálja.

Nagy test, kis ruha

A kortárs Christina Aguilera megformálásával élelmesebb játékszergyártók egy Mariana-ároknyi piaci rést tömhetnének be, amennyiben kiadnák a róla mintázott limitált szériás, Barbie-val keresztezett hurkafigurájukat. Félreértés ne essék, az említett hurkákat egy pillanatig sem szeretnénk kritizálni, a csomagolást viszont annál inkább. Az amerikai díva maga az, aki büszkén viszi színpadra zsírpárnáit, és préseli őket lehetőség szerint XS-es, kivágott ruhákba.
Hollywood vizuális sajtódivíziója már többször is élesen bírálta a túlsúlya ellenére kíméletlenül öltöző énekesnőt, de eddig nem hatott. A retinaterror odáig fajult, hogy már pályatársai is felszólaltak ellene, Christina leghangosabb kritikusa pedig az a Kelly Osbourne, akit pár éve még ő maga alázott a vérbe néhány pluszkiló miatt. Az akkor még zörgő csontú Christina évekig „dagadtként” bélyegezte meg nyilvánosan az azóta több mint 20 kilót fogyó lányt. Kelly állítása szerint csak pislog, hogy egykori kínzója milyen sokat szedett fel, mondván, rajta azért soha nem volt annyi felesleg, mint mostanában Christinán. „Most legalább tudja, hogy milyen érzés volt nekem. Sajnálom, de tényleg így érzek” – nyilatkozta.

Dominaszerkó és neccharisnya
Akárhogy is, a tapasztalat szerint a 31 éves Aguilera elérkezett arra az esztétikai mélypontra, ahonnan már nincs lejjebb. A The Voice tehetségkutató mentoraként a napokban színpadra állt, és Britney Spears pár évvel ezelőtti, legrosszabb fazonját sikerült hoznia a négyzeten. Dominaszerkóban és neccharisnyában sújtott le sok millió nézőre, mi pedig nem értjük, hogy miért is tette ezt. Vajon csak bátor módon felveszi a kesztyűt a vékonyak divatja ellen? Ha igen, ez esetben érne egy nyilvános bocsánatkérés az általa a fölös kilók miatt inzultált Osbourne lánynak. Amennyiben viszont csak jelezni akarja, hogy ő igenis szereti a testét, arra léteznek ruhának nevezett, esztétikusan takaró módszerek is.

Ciki vagy bátor a duci Christina Aguilera?

Beint a trendnek
Aki csontváztanban kicsit is jártas, sejti, hogy az arany középút e téren is nyerő lenne. Aguilera sokéves tapasztalattal a háta mögött szintén gyaníthatná, hogy nem egy ismeretlen paraguayi folklór szólóénekese, aki egy rosszul megválasztott szettel legfeljebb csak a falu bohóca lesz pár hétig. Valószínűleg pontosan tudja, hogy a hozzá hasonló kaliberű előadók testét nap mint nap milliók méricskélik, és retusálásra sajnos nincs mindig lehetőség. Aguilera viszont e téren abszolút szembemegy a forgalommal, sőt úgy tűnik, a biztonság kedvéért még be is int.

A(z) “Ciki vagy bátor Aguilera, hogy ilyen szereléseket hord?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Az alakjával nincs gond, de ezek a ruhák …

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top