Sztárok

VV Veronika anyja pszichiátriára küldte Cristofelt

Eddig soha nem nyilatkozott VV Veronika édesanyja. Az egyetemi előadóként dolgozó asszony elzárkózott a szerepléstől, egészen a múlt heti verésig. Veronika anyukája először és utoljára a Storynak adott interjút.

VV Veronika anyja pszichiátriára küldte Cristofelt Veronika édesanyja az interjúban elmondta, mindig érezte, hogy ez a kapcsolat bajhoz vezet. De lánya nagyon szerelmes volt, ő pedig nem akart „közbeavatkozni”, de már az első találkozáskor megmondta a 19 éves fiúnak, hogy csak addig támogatja ezt a kapcsolatot, amíg rendesen viselkedik Veronikával.

„Többször beszéltem telefonon Cristofellel, és próbáltam meggyőzni arról, hogy forduljon orvoshoz, mert szerintem segítségre szorul. Ő el is ismerte, sokszor megmagyarázhatatlan dühroham tör rá. Arról sincs fogalma, hogy miként kezelje, ha valaki megbántja… De az álmomban sem gondoltam volna, hogy ez a fiú ilyen brutalitásra és részvétlenségre is képes lesz!
– törte meg a csendet a Story magazinban Veronika édesanyja, aki szerint idővel egyre fenyegetőbbekké váltak a dühkitörések.

Hogy még a verés előtt milyen kegyetlen, megalázó dolgot tett a 19 éves Cristofel a nővel, akit állítólag szeret, kiderül a legfrissebb Storyból.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top