Sztárok

Kiderült, mit dolgozik Berki Krisztián

Utazgat, van szép autója, jár gyúrni, szerelmes volt Szabó Zsófiba, és imád az ajánlottnál két számmal kisebb nadrágot hordani. Berki Krisztiánról gyakorlatilag mindent tudtunk, csak azt nem, hogy mégis mit dolgozik. De most!

Kiderült mit dolgozik Berki KrisztiánBerki Krisztián öt napja egy rádiónál dolgozik! A szorgos hétköznapokról még fotót is posztolt a Facebookra, mi pedig ígérjük, hogy a következő héten belehallgatunk az ügyeletes magyar playboy adásába, mert az infókból úgy tűnik, hogy Berki igazi párkapcsolati szakértő a műsorban! „Ma anyóstémában voltunk erősek. Radio Face, minden hétköznap reggel 8h–10h-ig velem!” – áll Berki közösségi oldalán.
Természetesen a büszke „médiamunkás” a magánéletéről író, csúnya firkászokat is kiosztotta a neten, mert hát mégis, na! „Szeretném megkérni az újságírókat, hogy értsék meg, a magánéletemről nem kívánok nyilatkozni, és nem békültem ki senkivel, ahogy párkapcsolatban sem élek senkivel, és nem is tervezem. Ennyi, remélem elég mindenkinek” – még sok is! Köszönjük Krisztián, igyekszünk rád hangolódni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top