Sztárok

VV Attila kidobta Kingát

Úgy harcolt érte a villában, hogy abból két évig élhetnének egy szappanopera forgatókönyvírói. VV Attila azonban néhány héttel azután, hogy megkapta Kingát, szakított vele.

VV Attila kidobta KingátPedig micsoda szerelem volt ez! Attila hazakísérte az éjszakai haknikból Kingucit, és a kertkapun mászott ki hajnalban. Kinga eljárt Attila szállodájába, hogy ő maga mossa ki a fiú szennyesét, és persze az első nyilvános csókot se felejtsük el a Reflektor kamerái előtt. Egyszer azonban minden tündérmese – és itt most a mesén van a hangsúly – véget ér. Így ez is.

Kinga és Attila szakításában azonban az a megdöbbentő, hogy a fiú adta ki a lány útját. Nagyon szeretem Kingát, de rájöttem, nem vagyok szerelmes belé. Ezért szakítottam vele. Tudom, hogy én voltam az, aki harcolt ezért a kapcsolatért. Nem titok, hogy a villalétem alatt rengeteget álmodoztam arról, hogy Kinga és én egy pár vagyunk, de itt a valóságban már be kell látnunk, ez nem működik. Kipróbáltuk, de mégsem megy” – ecsetelte a Blikknek Attila, akinek továbbra is hiszünk, mert hát ő maga mondta az NLCafénak, hogy a magánéletével bizony nem fog haknizni. Szóval ez tuti csakis igaz lehet. Kinga – aki a villában még undorodott Attilától – állítólag nem ért egyet a fiúval, de elfogadja a döntését.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top