Sztárok

A porig alázott Varga Viktor keményen beszólt Puzsérnak

A Csillag Születik szókimondó ítésze nem kímélte az egykori kiscsillag produkcióját. Jól lehúzta Varga Viktort, mire ő keményen odamondott Puzsérnak – írja a Blikk.

A porig alázott Varga Viktor keményen beszólt PuzsérnakPorig alázta Varga Viktort Puzsér Róbert. A CSISZ éles nyelvű zsűritagja élő adásban bírálta keményen az egykori kiscsillag Zöld az ég és kék a fű című dalát, amelyet a szombati show-ban Molnár Jocó és Vízi Imre dolgozott fel. „Miről szól ez a dal? Semmiről. Ha már feldolgoztok valamit, nemes anyagból dolgozzatok. Sekélyes és értelmetlen. Tele van a magyar popszakma semmitmondó, ostoba szövegekkel” – kritizálta Puzsér Varga nótáját. A nemrég részegen botrányt okozó Varga Viktor azonban kemény szavakkal reagált a kapott kritikákra: „Puzsér valamiféle sérült, sz…r alak lehet, hiszen olyan mélyről jövő agresszió tör elő belőle, ami egy normális emberből nem. Szerintem gyermekkorában hasonló dolgokat mondhattak neki a társai, mint amiket most ő dobál mindenkire.” Mindemellett a szombati show-ban az éles nyelvű zsűritag – akinek eddig már három állásába került a szókimondása – a tehetségkutató tavalyi győztesét, László Attilát sem kímélte, aki viszont sztárvendégként énekelte önálló dalát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top