Sztárok

Balhé a CSISZ-ben: Pokorny Lia megütötte Hajóst

Hajós András csúnyán beszólt a szombat esti élő show-ban a tehetségkutató női zsűritagjainak. Pokorny Lia azonban elégtételt vett a szemtelen ítészen a pimaszságáért, mégpedig az öklével – írja a Bors.

Balhé a CSISZ-ben: Pokorny Lia megütötte HajóstIsmét állt a bál a CSISZ-zsűrigárdájában, összerúgta a port Hajós András és Pokorny Lia. Plazma előadása után az értékelésnél ugyanis Pokorny Lia – akárcsak zsűritársa, Puzsér Róbert – azt mondta a fiatal rappernek, hogy sokkal szélsőségesebb szöveget várt volna tőle. Mire a magát kakukktojásnak tartó ítész, Hajós András a következőket mondta a kiscsillagnak: „Ne hallgass se dühös emberekre, se vén tyúkokra.” Hernádi Judit és Pokorny Lia tekintete szikrákat szórt a megjegyzés hallatán. A tehetségkutató legérzelmesebb ítésze azonban nem hagyta annyiban a dolgot, elégtételt vett Hajóson. „Kaptam utána rendesen, Lia meg is ütött, ezzel cáfolva a vén tyúk kifejezést, hiszen hülye libaként viselkedett. Elismerem, hogy elegánsabb lett volna az értékelésnél hozzátennem, hogy ősz f…okra se hallgasson Plazma” – mondta nevetve Hajós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top